Var ju ett tag sedan jag skrev här men har inte känts som lusten har infunnits sig alls och kan ju säga att den fortfarande är borta :-( Hästeriet och vanliga livet är i botten, så.. så som det känns och har gjort ett bra tag nu så kommer utställningar att bli väldigt få och hästarna minskas ner så att stuteriet bara har några ston i avel och 3 hingstar i avel så länge dom finns här kvar.
Har fått sålt av några ston bla min vackra Hi-Fi så hoppas verkligen hon kommer att trivas som pensionär och kompis på nya stället :'(. Har även haft Tiara ute på annons och hon är nu tingad och åker i April månad där hon ska gå som avelsto.
Vi har betäckt lite ston och alla utom 1 ser dräktiga ut... Håsan -A. Showshine brunstade om i flera omgångar så hon har inte tagit sig och det blir behandling igen nu till våren innan hon släpps till Foxen.
Almnäs Easy är betäckt med Foxen och hon ser dräktig ut och det är hon som kommer att föla först .
Disco har enbart haft ett sto från oss och det är fuxstoet Dream Girl så en garanterad fux får vi i allafall. 3 utomstående ston fick Disco också så det har börjat rullat på sig med lite fler ston till vår vackre kung .
Nomad har fått 3 ston och alla är våra egna - Darling , Romantica och sist Sabine så hoppas verkligen att det går vägen nu med fölningarna så vi inte får en repris från i fjol .
Britta är såld också och är betäckt med Disco och det verkar som hon är dräktig också.

Det var allt för denna gång tills vi hörs igen!!
// Heidi