Livet på gården har varit tufft med många förändringar under 2020. Sålda hästar ( standard) och tragiskt nog min underbart vackra minihingst - Look of the Moment ( Foxen ) skadades så allvarligt att han tyvärr fick komma över bron till häst himlen..  detta tog väldigt hårt på mig och fortfarande är det svårt att tänka på min vackra hingst utan att fälla tårar då o då. 

Vår gamla goa vackra hingst - Dalsgårds Disco har gått i pension och går som sällskap till  Josefine´s (Barnbarnet) valack  -Chamtalion ( Hälge) uppe på deras gård i Hästhult ,så just nu är det bara en godkänd hingst kvar här som vi kommer använda sparsamt till någon av standard stona . 

Lilla Jenna som föddes den 8/8 är såld och åker framåt våren till en underbar människa som har shetland sedan innan , så Jenna kommer få mycket uppmärksamhet och i framtiden säkerligen bli en bruksponny. 
Lille Jack som föddes i Maj är avvand från sin mamma -A. Showshine ( Håsan) & extra mamma -A. Heartbreak (Breakan) som går i vinter hagen med D. Nomad (Nodde) .Det är andra året som Nodde har hingstföl hos sig under vintern ,så vi är såå glada att båda kan få sällskap av varandra istället för att gå i varsin hage..

Vi var på premiering i september med min lilla ,ja..lilla är nog det rätta smeknamnet för A. Happiness då hon är enbart 74 cm hög. Tyvärr bytte dom ut premierings domaren utan att meddela oss på platsen och den domaren tyckte verkligen inte om oss för på papperet stämmer INTE siffrorna med vad som skrevs .... 87778 blev det och kan säga att vi definitivt ska visa om min lilla igen så därför lämnades inga papper in .Men först så hoppas vi att hon nedkommer med ett vackert litet sto som är min största önskan eftersom den är efter Foxen. 

Vi har också efter 29 år betäckt vårt vackra halvblodssto Carisma e. Carême 1153 ue Artist 765 som vi fick äran att förvalta från min goda ,fina vän Lisa Johannesson som föder upp halvblod av absoluta högklassiskt kvalitet inom hoppning  . Kan inte nog tacka henne för detta vackra ,underbara sto ! Jag såg Crissa som föl och förälskade mig i henne redan då och att denna dam skulle komma i vår ägo flera år senare kunde jag aldrig drömma om ,men det blev så och nu är denna vackra dam betäckt med Vivaldon e. Vivaldi  ue. Diamond Hit och fölar  andra veckan i maj . 

Ännu ett halvblod har kommit i vår ägo och det är en stor ( ca 1,70 ) valack -Zantino e. Santino 1111 ue Cavalotti 664.  Jenny Nilsson & hennes bror Fredrik Nilsson är uppfödare till högklassiga dressyr hästar .Vi är evigt tacksamma för att  dessa två har gett oss förtroendet att förvalta denna stora "bebis" och då menar jag verkligen "BEBIS " i stora bemärkelser... Han är verkligen som en bebis i alla sätt fast han är 13 år ( född-08) . Vi håller på att få han att förstå att inget är farligt och att det går att leva utan SHETLAND vilket han tror INTE går !!! Så just nu går han i en annan hage där han inte ser dessa små hjärtan . Zante och Crissa gick ihopa med shetlandstona och det gick bra ca 1 1/2 månad sedan lekte han förfullt och sprang så hans långa ben inte hannt och stoppa i tid så all staket drogs med. Crissa har aldrig varit jätte förtjust i våra shetland men accepterat dom men nu känns det betydligt bättre att båda halvbloden går i egen hage själva då hon är dräktig och att lillan ( happiness) kan går i shetlandshagen  också utan stress. 

2021 siktar vi in på att åka på några utställningar i allafall ..! men mycket mer blir det nog inte då gubben min har bytat helt inriktning på jobb och jobbar numera på Fleninge SP Center ( motorcyklar ,mopeder och diverse) strax utanför Helsingborg, så får se vad tiden kan åstadkomma. Tyvärr blir det inte så mycket tid över då han jobbar varje Lördag så mycket tid till annat blir det inte nu i början , Tyvärr...!!!

Det var allt för denna gång...till dess ha det gott !!!